6 ձվի դեղնուցը 1.5 բաժակ շաքարավազով հարել, ավելացնել 100գ կարագ, 1 բաժակ կաթ, 1 ճաշի գդալ քացախի մեջ բացված 1 թեյի գդալ սոդա, 2 ճաշի գդալ կակաո: Այս բոլորը խառնել և ավելացնել 1.5 բաժակ ալյուր: Բեզե. 6 ձվի սպիտակուցը 1 թեյի գդալի ծայրով կիտրոնաթթվի հետ լավ հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ: Թխել ջեռոցում կալկայի վրա 100C ջերմաստիճանի տակ դռան մեկ մատ բացվածքով: Գլազուր. 5 ճաշի գդալ կաթ, 4 ճաշի գդալ կակաոն, կես բաժակ շաքարավազը խառնել, եռացնել: Անջատելուց անմիջապես հետո ավելացնել 50գ գարագ ու լավ խառնել:
|