Пятница, 29.03.2024, 13:03
Приветствую Вас Гость

Armenian cake and drink recipes


Главная » Статьи » Թխվածքներ » Տորթեր

Տորթ «Հրաբուխ»
6 ձվի դեղնուցը 1.5 բաժակ շաքարավազով հարել, ավելացնել 100գ կարագ, 1 բաժակ կաթ, 1 ճաշի գդալ քացախի մեջ բացված 1 թեյի գդալ սոդա, 2 ճաշի գդալ կակաո: Այս բոլորը խառնել և ավելացնել 1.5 բաժակ ալյուր:
     Բեզե. 6 ձվի սպիտակուցը 1 թեյի գդալի ծայրով  կիտրոնաթթվի հետ լավ հարել, քիչ-քիչ ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ: Թխել ջեռոցում կալկայի վրա 100C ջերմաստիճանի տակ դռան մեկ մատ բացվածքով:
     Գլազուր. 5 ճաշի գդալ կաթ, 4 ճաշի գդալ կակաոն, կես բաժակ շաքարավազը խառնել, եռացնել: Անջատելուց անմիջապես հետո ավելացնել 50գ գարագ ու լավ խառնել:
Категория: Տորթեր | Добавил: Samson (27.05.2010)
Просмотров: 9879 | Комментарии: 2 | Рейтинг: 3.9/42
Всего комментариев: 2
2 karen2013kar  
0
moy tort

1 мариам  
0
erghnnmnn

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Տորթեր [3]
Поиск
  • Jermuk
  • Recipes from asia
  • Armenian Restaurant
  • Restaurants in Buffalo
  • Նորություններ
  • wireless
  • Recipes from all over the world
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0