Суббота, 25.11.2017, 08:24
Приветствую Вас Гость

Armenian cake and drink recipes


Главная » Статьи » Խմիչքներ » Լիկյոռ

Սուրճի լիկյոր
50 գ աղացած սուրճի վրա լցնել սառը ջուր, հասցնել եռման ջերմաստիճանի և կրակից իջեցնել: Ամանը ծածկել ափսեով և պահել 48 ժամ, այդ ժամանակաընթացքում սուրճը նստում է, իսկ հեղուկը դառնում թափանցիկ: 0,5 կգ շաքարավազը մեկ բաժակ ջրով եփել, ավելացնել պարզված սուրճը: Որպեսզի լիկյորը չշաքարակալի, մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ լցնել մեջը: Ստացվածին ավելացնել 3/4 լիտր կոնյակ: Պահելմի քանի օր: Լիկյորը պատրաստ է:
Категория: Լիկյոռ | Добавил: Samson (27.05.2010)
Просмотров: 2589 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 3.2/5
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Լիկյոռ [6]
Գինի [0]
Թուրմ [2]
Поиск
  • Jermuk
  • Recipes from asia
  • Armenian Restaurant
  • Restaurants in Buffalo
  • Նորություններ
  • wireless
  • Recipes from all over the world
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0