5 ձվի դեղնուցը հարել 1 բաժակ շաքարավազով, ավելացնել 200գ կարագ կամ մարգարին, 1բանկա թթվասեր, 1 թեյի գդալ սոդա` 1 ճաշի գդալ քացախով: Լավ խառնել և ավելացնել 3 բաժակ ալյուր: Ջեռոցի թավան տաոացնել, կարագ քսել, մի փոքր ալյուր շաղ տալ, հետո լցնել պատրաստի խմորը: Թխել 200C ջերմաստիճանի տակ: Կրեմ. 5 ձվի սպիտակուցը լավ հարել, անընդհատ խառնելով քիչ-քիչ ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ, 1 կիտրոնից քամած հյութ:
|