Пятница, 29.03.2024, 17:24
Приветствую Вас Гость

Armenian cake and drink recipes


Главная » Статьи » Խմիչքներ » Լիկյոռ

Կանաչ ընկույզով լիկյոռ
     ա: 50-60 հատ կանաչ ընկույզը կտրտել, լցնել 3 լիտրանոց բանկայի մեջ, ավելացնել օղի և 2 ամիս պահել չոր և մութ տեղ: Այնուհետև զանգվածը քամել: 1 կգ ծաքարը եփել 1 լ ջրի հետ: Կարելի է պատրաստի լիկյորի վրա ավելացնել 1 օղու բաժակ կոնյակ:
     բ: 30 հատ կանաչ ընկույզը լվանալ, մեջտեղից կիսել, լցնել 3 լիտրանոց բանկայի մեջ, ավելացնել 0,5 լ ջուր 0,5 լ սպիրտի հետ խառնած կամ 1 լ օղի, 1 ճաշի գդալ դարշին, 10 մեխակ, 1 տուփ վանիլ, փակել կափարիչով և 40 օր դնել չոր և մութ տեղ: Այդ ընթացքում բանկան հաճախակի թափահարել: Այնուհետև ընկույզները հանել, ավելացնել եռացրած, սառեցրած օշարակ "1 բաժակ ջրին` 2 բաժակ շաքարավազ": Ապա լիկյորը թանզիֆով քամել: Լիկյորը պատրաստ է օգտագործելու համար:
Категория: Լիկյոռ | Добавил: Samson (28.05.2010)
Просмотров: 9173 | Комментарии: 2 | Рейтинг: 3.1/11
Всего комментариев: 1
1 ZenoBlog.Ru  
0
Կա մի կաիք որ ձեր այցելության քանակը շատացնում է մի քանի անգամով ձեր նյութր կտեղադրվեն գովազդի տեսքով այն կաիքերում որոնք մեզ հետ համագործակցում են այտ կաիքի հասցեն է http://govazd.at.ua/ Մեզ հետ կապնվեք zenik95@mail.ru համագործակցում ենք շատերի հետ ակցելությունը շատ է նաև կարող եք կապնվել օդնօկլասսնիկի.ռու-յով http://www.odnoklassniki.ru/zenik.hajatyan

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Լիկյոռ [6]
Գինի [0]
Թուրմ [2]
Поиск
  • Jermuk
  • Recipes from asia
  • Armenian Restaurant
  • Restaurants in Buffalo
  • Նորություններ
  • wireless
  • Recipes from all over the world
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0